Red Capes söker vi nu en projektledare som skall vara med och designa, förbättra och implementera spännande och innovativa IT projekt. Hos Red Capes hamnar du i en dynamisk och driven miljö där vilja att till personlig utveckling finns hos alla.

Red Capes medarbetare är nyfikna, kommunikativa och kreativa och företaget använder sig av ny och innovativ teknik. Är du nyfiken, engagerad och vill ständigt lära dig nya saker? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi arbetar med ett löpande urval, sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Project Manager kommer du tillhöra en växande IT avdelning. Du kommer att arbeta mot Red Capes kunder och fånga upp krav, önskemål och idéer på förbättringar på nya och befintliga produkter. Du ansvarar även för konkreta kravställningar mot IT organisationen och övervaka driftsättningar i produktionsmiljöer. I rollen som kommer du även att ansvara för att eventuella buggar såväl tekniskt som projektrelaterat rapporteras och förbättras.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom IT. Utbildningar som vi ser som meriterande är systemutvecklare, kravanalytiker eller IT projektledare. Vi ser att du tidigare har arbetat i en roll som processansvarig, IT projektledare, teknisk support eller liknande roller. Har du även arbetat med direkt projektledning i komplexa IT-projekt  tidigare är detta mycket meriterande.

Kunskap inom C#, PHP, MySQL, webb och applikationsutveckling är mycket meriterande.

I denna rekryteringsprocessen lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper. Vi ser att du är kommunikationsexpert, driven, lösningsorienterad och att du gillar utmaningar. Du har en god teknisk förståelse, är innovativ och gillar att arbeta mot kunder.

Önskvärda kompetenser

  • Erfarenhet: vana att driva egna projekt och kommunicera med kunder
  • Programmering: C#, PHP, MySQL
  • Marknadsföring: SEO, SEM, CRO, den digitala kundresan
  • Språk: svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

Red Capes är ett snabbväxande digitalt utvecklingsföretag. Genom våra medarbetare levererar Red Capes dagligen digitala tjänster till små och medelstora företag i Sverige. Med insikter, personlig utveckling av passionerade medarbetare, lösningar och teknik skapar vi affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. Genom en hög verksamhetskompetens, förståelse för olika branschers utmaningar och en global leveransmodell hjälper dem kunder att maximera potentialen av sin digitala närvaro och nå sina affärsmål.

Praktiskt

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Plats: Huvudkontoret på Gjuterigatan 9 i Jönköping. Möjlighet finns att arbeta hemifrån eller annan ort vid behov.
  • Arbetstid: Flex, 40h / vecka
  • Omfattning: Hel-eller deltid

Daniel Fransén
daniel.fransen@redcapes.se
076-338 15 77