Red Capes IT söker vi nu en projektledare som skall vara med och designa, förbättra och implementera spännande och innovativa IT projekt. Hos Red Capes IT hamnar du i en dynamisk och driven miljö där vilja att till personlig utveckling är ett krav.

Red Capes IT’s medarbetare är nyfikna, kommunikativa och kreativa och företaget använder sig av ny och innovativ teknik. Är du nyfiken, engagerad och vill ständigt lära dig nya saker? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi arbetar med ett löpande urval, sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Project Manager kommer du tillhöra en växande IT avdelning. Du kommer att arbeta mot Red Capes IT’s kunder och fånga upp krav, önskemål och idéer på förbättringar på nya och befintliga produkter. Du ansvarar även för konkreta kravställningar mot IT organisationen och övervaka driftsättningar i produktionsmiljöer. I rollen som kommer du även att internt agera och ansvara för att eventuella buggar såväl tekniskt som projektrelaterat rapporteras och förbättras. Produktavdelningen arbetar agilt med bl.a. Trello och Slack som verktyg och du kommer att få stora möjligheter att lära dig mer och växa inom utveckling, implementation och projektledning.
Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom IT. Utbildningar som vi ser som meriterande är systemutvecklare, kravanalytiker eller IT projektledare. Vi ser att du tidigare har arbetat i en roll som processansvarig, IT projektledare, teknisk support eller liknande roller. Har du även arbetat med direkt projektledning i komplexa IT-projekt  tidigare är detta mycket meriterande.

Kunskap inom C#, PHP, MySQL, webb och applikationsutveckling är mycket meriterande.

I denna rekryteringsprocessen lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper. Vi ser att du är kommunikationsexpert, driven, lösningsorienterad och att du gillar utmaningar. Du har en god teknisk förståelse, är innovativ och gillar att arbeta mot kunder.

Önskvärda kompetenser

  • Erfarenhet: vana att driva egna projekt och kommunicera med kunder
  • Ledarskap: Erfarenhet av att leda IT-projekt och en stark kommunikativ förmåga
  • Programmering: C#, PHP, MySQL
  • Marknadsföring: SEO, SEM, CRO, den digitala kundresan
  • Språk: svenska och engelska i tal och skrif

Om oss

Red Capes IT är ett snabbväxande ungt företag som består av VD/säljare och sju utvecklare fördelade inom Webb/IT.

Vi har kontor i centrala Jönköping.

Vår devis är: ”vi utvecklar utvecklare”