Vi är Red Capes

Red Capes Logga

Red Capes är en komplett digital byrå med bas i Jönköping. Vi är nördar i röda capes. Vi tycker inte att det ska vara krångligt att ta sig in i den digitala världen - vi tar oss över hav och land för att skapa den bästa möjliga upplevelsen! Sedan 2017 har vi hjälpt över 150 företag i hela Sverige med nya hemsidor, digital marknadsföring, webbanalys, samt att skapa innehåll som film, fotografi och text!

Utveckla, utbilda & utmana

Vårt mål är att hela tiden utveckla, utbilda och utmana. Både oss själva och våra kunder. Det finns alltid något att förbättra, saker att lära sig, och inte minst steg att ta utanför sin komfortzon. Vi gör detta med glädje, ambition och, viktigast av allt: med en riktig stor passion! Vi vill skapa effekt för såväl kunder som medarbetare - så att alla kan gå hem med ett leende på läpparna.

Vi som bär the red cape

När vi började var vi endast 3 personer - nu är vi 9! Vi tar på oss vår röda cape och gör allt vi kan för att göra den digitala världen snyggare, mer kvalitativ och framför allt mer funktionell. Vi som jobbar på Red Capes är ambitiösa, kommunikativa och vi strävar alltid efter att bli bättre. Vi är medvetna om att vi det alltid finns mer att lära, och att det alltid går att fråga varandra. Vill du veta mer om oss? Hör av dig så berättar vi!

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.