Lift off in T minus 3… 2… 1… och Big Bang Web lyfter!

Efter mycket arbete är det äntligen dags att expandera webbyrå-branschen. Vi på Red Capes IT inser att hemsidor inte behöver vara dyra för att ha hög kvalitet. Vi inser att det för mångas behov kan vara smidigt, snabbt och billigt att skapa en snygg och responsiv hemsida. Därför lanserar vi nu en ny tjänst: Big Bang Web.

Med Big Bang Web beger vi oss ut i rymden med ljusets hastighet. Vårt mål är att underlätta för alla som vill ha full kontroll över sin hemsida, men samtidigt inte vill att det ska kosta skjortan. Om du i framtiden vill uppgradera din hemsida med nya funktioner? Då fixar vi det!

Så här säger Jesper Sundén, webbansvarig och den som huvudsakligen styr arbetet med Big Bang Web:

Vår tanke med Big Bang Web är att det inte längre ska vara besvärligt eller dyrt att köpa en hemsida. Jag är oerhört glad över att vi nu lanserar Big Bang Web och hoppas det tas mot väl av er alla!

Webbpaketet Ignite

Vi lanserar med gnistan – det smidiga webbpaketet Ignite. Ignite, som alla Big Bang Web:s paket, baseras på WordPress. Det är vårt billigaste och snabbaste paket och kostar bara engångs priset 5 900 kr.

För det priset får du en:

  • One page-hemsida
  • Hosting
  • Google Analytics set-up
  • En valfri modul (kontaktformulär, nyhetsbrev, showcase – eller föreslå själv)
  • Videoguider för hur du sköter WordPress

Det enda vi behöver från dig är hemsidans innehåll. Rubrik, texter, bilder och färger. Därefter sätter vi upp din hemsida snarast möjligt. Därefter lämnar vi full kontroll av hemsidan till dig.

Om du vill ha mer än det som finns ovan höjs priset något – men oroa dig inte. Med Big Bang Web skjuts priset aldrig i höjden.

Är du nyfiken på en ny, billig hemsida och Big Bang Web?

Klicka här för att besöka bigbangweb.se och använd vårt kontaktformulär