I november drar vi äntligen igång #Adsakuten. Vi ska under hela månaden komma med info, tips och tricks för att hjälpa dig förstå hur du får ut önskat resultat från Google Ads.

Nu kanske du undrar varför du ska använda Google Ads…

Varför Google Ads?

Beroende på företagsområde, och annan marknadsföring, så kommer de flesta till din hemsida via Google. Kanske arbetar du till och med bra med SEO och syns i många olika, relevanta sökningar – kanon säger vi.

Med bra Google Ads-strategi kommer du synas högst upp i relevanta sökresultat, och lättare locka besökare som är villiga att konvertera. Det bästa med Google Ads – särskilt Search Ads – är att det är besökaren själv som sökt fram din annons. De är intresserade av att köpa något innan de ens är framme.

Google Ads ett utmärkt sätt att synas före och växa snabbare än sina konkurrenter. Det är nästan ett måste.

Det här kan du förvänta dig i #Adsakuten:

#Adsakuten går igenom allt från…

… enklare förklaringer av begrepp, till diskussion om strategi och guider för utförande.

På våra sociala medier LinkedIn, Instagram och Facebook kommer du få enklare statistik, definitioner och tips med merläsning här på vår hemsida.

Förvänta dig bild, video och infographics som guider dig in Google-världen. Men framförallt: Förvänta dig kunskap och ett mycket bättre resultat på din webb.

Nu kör vi!

Dags att komma igång med Google Ads? Kontakta daniel.fransen@redcapes.se för mer information, eller läs vår produktsida.