Red Capes söker en projektledare

Info om tjänsten

Red Capes medarbetare är nyfikna, kommunikativa och kreativa. Är du nyfiken, engagerad och vill ständigt lära dig nya saker? Då ska du bli projektledare hos oss!

  • Deltid efter överenskommelse
  • Löpande urval – sök idag
  • Arbete på plats

Vi letar efter dig

… som är en hejare på att planera, och att se vad som behöver göras för att förbättra arbetsflödet. Känner du dig bekväm med att designa eller implementera spännande IT-projekt? Kul – läs vidare!

pageArtboard 3Linkedin banner test

Om jobbet

Som projektledare hos oss är du med från projektets början till projektets slut. Du sköter dialogen mellan kund och utförare, och ser till att arbetet följer den tidsplan vi gett till kund. För att lyckas ska du trivas i en dynamisk, driven miljö med högt tempo. Du ska vara bekväm att tala med kunder i telefon, då du kommer få ringa ett och annat samtal.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du tillhöra ett växande bolag. Du kommer att arbeta mot Red Capes kunder och fånga upp krav, önskemål och idéer på förbättringar på nya och befintliga produkter. Du ansvarar för konkreta kravställningar mot den interna organisationen och övervakar driftsättningar i produktionsmiljöer.

I rollen kommer du även att internt agera och ansvara för att eventuella buggar såväl tekniskt som projektrelaterat rapporteras och förbättras. Produktavdelningen arbetar agilt med bl. a. Microsoft Planner och Teams som verktyg och du kommer att få stora möjligheter att lära dig mer och växa inom utveckling, implementation och projektledning.

Dina erfarenheter

  • Van att arbeta i projekt
  • Tidigare huvudansvarig för projekt
  • Haft kundkontakt i tidigare arbeten
  • Utbildning inom IT-utveckling

Meriterande om

  • Du arbetat som projektledare
  • Är utbildad i projektledarskap
  • Tidigare arbetat på en byrå

Mer info

fas fa-angle-right Språk Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

Red Capes är ett ungt, Jönköpings-baserat företag som drivs av en passion för utveckling av både medarbetare och kunders verksamheter. Vi har varit verksamma sen juni 2017 och våra kunder huserar i Jönköping, Göteborg, Linköping, Norrköping och Stockholm.

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett gäng på över 10 medarbetare. Vårt mantra är att hela tiden utveckla, utbilda och utmana varandra. Att utvecklas tillsammans innebär att vi förväntas oss att alla våra medarbetare ska vara måna om sin personliga utveckling, vilket vi investerar tid i varje vecka.

Välkommen!