Välkommen till nya Red Capes

Vad är nytt?

Vi på Red Capes har rustat om. Vi har kortat ner vårt namn, bytt både logga och hemsida. Men viktigast av allt: Red Capes har börjat arbeta efter effekt i alla våra tjänster. Du vill få ett bra resultat - vi ska leverera det. Nedan berättar vi lite mer om vad det innebär i ett urval av våra tjänster.

Big Bang Landingsite

Trött på att hemsidor är något dyrt, svårt och krångligt? Fyll i ett formulär och få en sida optimerad för just din bransch, snabbt och extremt prisvärt!

Big Bang Web är en tjänst där vi gör det billigare för dig att skapa en ny hemsida. De flesta företag idag bör ha en hemsida - men det är inte alltid som något mer avancerat krävs. Därför har vi tagit fram en tjänst där vi hjälper dig sätta upp en design anpassad efter din designsmak och ditt behov.

Gå till BigBangWeb.se

Även om ni inte hinner själva är att inte göra något alls inte ett alternativ. Du är bra på det du gör, låt världen se det, vi hjälper dig nå dit!

LinkedIn-drift

Vi driver din LinkedIn-sida med hjälp av våra experter inom digital marknadsföring och sociala medier. LinkedIn är en allt viktigare plattform för företag där allt från kunder till ambitiösa arbetstagare kan hittas. Det är viktigt att synas, vara en del av konversationen, och att bygga ett nätverk för att stanna top-of-mind. Det här hjälper vi med, anpassat helt efter ditt behov.

Så hjälpte vi Jobcenter

Inspirationsföreläsningar

Är det dags att nästa steg digitalt och börja prata resultat och effekt istället för teknik och metoder, boka in mig så ska jag väcka er ur er digitala dvala!

Daniel Fransén är en hejare på att föreläsa. Han föreläser om allt från digital marknadsföring, företagsutveckling till personlig utveckling. Föreläsningarna inspirerar, lär ut och man lämnar med gott humör och viktiga insikter.

Inspirationen börjar här

Om Google säger Speed is King så säger vi adapt or be left behind!

Webbhotell & Hastighetsoptimering

En nyckeldel av hemsidors användarupplevelse är hastigheten. En långsam hemsida gör att sidan presterar sämre på Google och att folk lämnar hemsidan innan de hinner ta del av informationen. På Red Capes har vi stor vana av att hastighetsoptimera sidor, både genom hostingtjänster och direkt optimering av hemsidan.

Läs mer om webbhotell

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.